Ons aanbod

Orthopedische schoentechniek

Schoentechniek is al ruim 30 jaar het vak en de passie van Van den Brand Orthopedie. Wij werken aan dé schoenoplossing die perfect bij u en uw voeten past. Van voetbed en aangepast confectiemodel tot (semi-)orthopedische schoen. Daarbij kijkt ons team naar uw voeten én uw smaak.

Steunzolen

Heeft u last van pijnlijke voeten en/of houdingsklachten? U kunt bij ons terecht voor individueel vervaardigde zolen. Op maat gemaakte steunzolen ondersteunen uw lichaam en verminderen pijnklachten en ongemakken. Heeft u voetklachten gerelateerd aan reuma of diabetes? Ook hiervoor kunnen steunzolen een uitkomst bieden.

Werkschoenen

Doet u fysiek werk? Dan helpt goed schoeisel net als goed gereedschap bij een comfortabele werkdag. Uw voeten zijn het fundament van het lopen en staan. Wij bieden veilige, gecertificeerde werkschoenen om uw werkdag goed en pijnloos af te sluiten.

Verbandschoenen

Bent u aan het herstellen van een operatie? Heeft u bloedcirculatie- of huidproblemen aan uw voet? Of is uw voet opgezwollen? Onze verbandschoenen zorgen ervoor dat u tijdens uw herstel toch zo goed mogelijk in beweging kunt blijven!

Kinderschoenen

Kindervoeten maken in de eerste jaren veel ontwikkeling door. Geleidelijk verandert de voet- en beenstand en wordt het looppatroon zekerder. Goede schoenen maken het verschil in de ontwikkeling van kindervoeten. Het is dan ook belangrijk om hier extra aandacht aan te geven.