Onze klantbeloften

Wij willen graag dat u tevreden bent over de door ons vervaardigde schoenoplossing. Dat doen we door ons steeds weer op u en uw vraag te richten. Om er zeker van te zijn dat wij ‘goed bezig’ zijn en blijven, hebben wij een aantal beloften in het leven geroepen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent als u bij ons binnenloopt.

Aandacht voor bewegen

Dát beweegt ons iedere dag weer. Of het nu gaat om een klein looppijntje of een complexer probleem. Door aandacht te hebben en samen te werken zijn wij er voor alle bewegingsproblemen en kunnen we een passende oplossing bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat aandacht aan de basis staat van het allerbeste resultaat.

Persoonlijke benadering

Eén aanspreekpunt, één orthopedisch schoenmaker. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben kennis van zaken. Zo bent u verzekerd van goed advies en de beste oplossing.

Uw smaak, onze zaak

Uw kledingstijl en smaak zijn leidend voor ons. Bij alles wat wij doen gaat onze aandacht uit naar uw ideeën en voorkeuren. Samen met u gaan we voor een persoonlijk en mooi resultaat.

Helder over kosten

U wilt weten wat iets kost voordat u een keuze maakt tussen de verschillende opties. Wij informeren u over vergoedingen en kosten die mogelijk voor eigen rekening zijn.

Constante innovatie

Wij zitten nooit stil! Steeds zijn wij op zoek naar nieuwe, effectieve en stijlvolle optimalisaties voor onze voorzieningen, werkwijze en service. Dit in de vorm van een nieuwe samenwerking, technische innovatie of ‘gewoon’ een goed idee.