Werken bij Van den Brand Orthopedie


Met oprechte aandacht voor onze klanten werken wij elke dag aan het beter bewegen voor jong en oud. Schoentechniek is al jarenlang ons vak en onze passie. Wij werken aan dé schoenoplossing die perfect bij de voeten van de klant past. Werken bij Van den Brand Orthopedie betekent elke dag het beste uit jezelf halen om een ander het allerbeste te kunnen geven.

Wat ons uniek maakt?

Een team met persoonlijke aandacht

Wij bestaan uit een team van enthousiaste, gepassioneerde collega’s die elkaar graag aanvullen voor de beste schoenoplossing. Wij faciliteren en stimuleren een leven lang lekker, vrij en comfortabel bewegen. Nu, in de toekomst en voor iedereen. Wij helpen onze klanten optimaal door persoonlijke aandacht, advies en toepassingen op maat. Graag geven wij mensen met voet- en loopproblematiek en mensen met bewegingsklachten een betere kwaliteit van leven. Dit doen wij door deskundig, gastvrij, doelmatig en innovatief te zijn en samen te werken met de klant en andere partijen. Uiteraard met aandacht!

Brabantse Roots

Wij bieden een fijne werkkring met gezellige collega’s! Doordat wij onderdeel zijn van het Brabantse familiebedrijf ”Buchrnhornen”, een multidisciplinair Voet- en Beweegcenter, is er ruimte voor specialisatie en groeimogelijkheden. Wij kijken graag vooruit en denken samen met jou aan continuïteit om werkzaamheden goed en met plezier te kunnen uitvoeren.